it voor uw bedrijf . nl it voor uw bedrijf . nl  →  en voor U?  
it voor uw bedrijf . nl 
it voor uw bedrijf . nl 

 
 
Home
Visie
En voor U?
Ervaring

En voor U?

Als U de voorkeur geeft aan een 'hands-on' projectleider, dan kan de rol van projectleider en teamleider gecombineerd worden. In dat geval is het aan te bevelen dat de projectleider de benodigde technische kennis heeft. De technische kennis is nodig zodat de IT mensen goed kunnen worden aangestuurd en begeleid, dat er sneller beslissingen kunnen worden gemaakt en advies kan worden gegeven, maar ook dat de projectleider daadwerkelijk advies kan geven aan analysten, ontwerpers, programmeurs etc. Een hands-on projectleider die goed kan communiceren met iedereen die met het project te maken heeft, heeft doorgaans veel succes met projecten.

En hier ligt mijn sterke kant: als hands-on projectleider, vanwege mijn goede communicatieve eigenschappen en gedegen technische kennis. Als ik aan het begin van een project wordt ingezet als hands-on projectleider krijgt U qualitatief goede producten, die doorgaans binnen het afgesproken budget tijdig worden opgeleverd.

  • goede communicatie
  • technische kennis
  • goede relatie met uw bedrijf
  • een gestructureerde en methodische aanpak
 
 

Spreekt het U aan, maar wilt U het anders invullen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Graag hoor ik of U gebruik wilt maken van mijn diensten.

 
Signature
 

Contact

Neem vrijblijvend contact op als U interesse heeft om gebruik te maken van mijn diensten op contractbasis of in vast dienstverband. U kunt bellen, schrijven of gebruik maken van onderstaand formuliertje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met U op.

Marina Morris
Molengaarde 42
6983 BG  Doesburg

GSM: 06 - 31392445

 
Naam:
 
 
Email:
 
 
Vraag:  
 
Copie email:
 
 
Copyright © 2015   it voor uw bedrijf . nl
Contact: Marina Morris, Molengaarde 42, 6983 BG Doesburg, 06 - 31392445
Copyright © 2015   it voor uw bedrijf . nl