it voor uw bedrijf . nl it voor uw bedrijf . nl  →  ervaring  
it voor uw bedrijf . nl 
it voor uw bedrijf . nl 

 
 
Home
Visie
En voor U?
Ervaring

Ervaring

Een korte samenvatting van mijn IT carrière:

  • Ik ben in 1990 begonnen als programmeur op de AS400 bij Holco in Roermond.
  • Daarna heb ik veel ervaring opgedaan als technisch ontwerper en AS400 programmeur bij EPZ in Eindhoven.
  • Een veelzijdige functie volgde bij Skandia, een financieel bedrijf in Southampton, Engeland. Hier begon ik als ontwerper/programmeur en groeide snel door naar teamleider en hands-on projectleider. De projecten waren gebaseerd op Prince2. Hier was ik bij het hele lifecycle van de projecten betrokken. Mijn projecten betroffen meestal meerdere platforms: de AS400, eigen VB programmatuur die op de pc's liepen, en ingekochte programmatuur op servers. Ik werd vaak geconsulteerd betreffende kennis van de in-house programmatuur, technische en functioneel ontwerp vraagstukken, bedrijfskennis en voorschriften etc.
  • Naast de AS400 heb ik ook internet ervaring met ASP.NET (VB) en Delphi. itvooruwbedrijf.nl is in zijn geheel door mij verzorgd (ASP.NET). Ik heb koerierssoftware onworpen, inclusief de prototyping in Delphi. De ASP.NET website hiervoor is door mij ontworpen en gebouwd. Hierbij zijn moderne technieken zoals AJAX en cascading stylesheets gebruikt. Gegevens worden op een SQL database opgeslagen.
  • Momenteel werk ik bij een bedrijf in de regio Arnhem. Ook hier wordt geprogrammeerd op de AS400. Een aantal applicaties hebben wij met de nieuwe ontwikkelomgeving Thinkwise gerealiseerd. Tevens heb ik een nieuwe applicatie in ASP.NET ontwikkeld en opgeleverd.

 

Meest relevante technische expertise

RPG, BNDRPG, ILE RPG, RPG IV, Free-format RPG, SQLRPG, CL, DDS, RLU, AFP, DFU, Subfiles, Query, DB2, DB400, SQL, embedded SQL, WebSphere, Thinkwise.
 
ASP.NET (VB), AJAX, HTML, CSS, XML, Delphi, Microsoft Visual Studio.
 
Enige bekendheid met C#, Javascript en Java.
 
Thinkwise.


 

U kunt mij ook vinden op LinkedIn.

Als u graag meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaring, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op als U interesse heeft om gebruik te maken van mijn diensten op contractbasis of in vast dienstverband. U kunt bellen, schrijven of gebruik maken van onderstaand formuliertje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met U op.

Marina Morris
Molengaarde 42
6983 BG  Doesburg

GSM: 06 - 31392445

 
Naam:
 
 
Email:
 
 
Vraag:  
 
Copie email:
 
 
Copyright © 2015   it voor uw bedrijf . nl
Contact: Marina Morris, Molengaarde 42, 6983 BG Doesburg, 06 - 31392445
Copyright © 2015   it voor uw bedrijf . nl